A Prezi három erőteljes oktatási eszközből áll, amelyeknek egyetlen hatékony célja van: az aktív részvétel.

Prezi Present, Prezi Design és Prezi Video – mind arra készült, hogy segítsen magával ragadni, motiválni és oktatni a diákokat bármilyen szinten, személyesen vagy online.

 
 
 
 
 
 
 
 

Csatlakozzon a Prezit használó többi okos márkához

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lebilincselő. Hatásos. Egyszerű.

Nézzen meg néhányat abból az okos módszerből, ahogyan az általános iskolai, középiskolai és felsőoktatásban dolgozó tanárok a Prezit használják a diákokkal, kollégákkal és közösségekkel való kapcsolattartásra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tanórák, amelyek lekötik a tanulók figyelmét

Dinamikus, mozgó előadások, amelyek a tanulást ösztönzik azáltal, hogy a tanulók figyelmét fenntartják – bármilyen környezetben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Személyes kapcsolatot teremtő online prezentációk és videók

Könnyedén készíthet olyan videókat és prezentációkat, amelyek eligazítják és bevonják a diákokat. Ossza meg őket valamelyik LMS rendszerben, a Zoomban vagy a Microsoft Teamsben. Prezentálhat élőben, vagy rögzítsen bárhol megosztható videót.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vizuálisan gazdag tartalom, amely életre kelti a témát

Hozzon létre inspiráló, professzionális megjelenésű tartalmakat, amelyek segítségével a tananyag megragad a tanulók fejében. A dizájnos sablonok és a képtárunk megkönnyíti a dolgát.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tanulóknak és oktatóknak

80%-os megtakarítás

Mindössze havi 3€ áron hozzájuthat többek között a PowerPoint-diakonvertálónkhoz, a korlátlan HD-felvételhez, az adatvédelmi szabályozási lehetőségekhez, valamint az előadói jegyzetek funkcióhoz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PREZI VIDEO

Lebilincselő oktatóvideók és online tantermek, amelyek túlmutatnak a képernyő-közvetítéseken, és emberi kapcsolatit hoz az online tanulás világába.

 
 
 
 
PREZI PRESENT

Zoomoló, mozgó és vizuálisan lenyűgöző prezentációk, melyek lekötik a tanulók figyelmét, legyen szó bármilyen témáról.

 
 
 
 
PREZI DESIGN

Egyszerűen elkészíthető interaktív diagramok, jelentések, infografikák és térképek, melyek életre keltik az információkat, és vizuális memóriát alkotnak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A PREZI A MÁR HASZNÁLT ESZKÖZÖKKEL MŰKÖDIK
 
 
 
 
 
 
 
 
A PREZI INTEGRÁLÓDIK A GOOGLE FOR EDUCATION RENDSZERBE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ezt imádják a társai a Preziben

 
 
 
 

„Imádom, hogy az órába beleépíthetem saját személyiségemet, irányíthatom a diákok figyelmét és koncentrációját, és továbbra is »szemtől szembe« nézhetek a gyerekekkel – még a távoli tanulás során is.”

Rachael Streitman

az Egyesült Államok történelmének tanára 8. osztályosok számára, Mayfield Middle School, Cleveland, Ohio

„A Prezi segítségével életre kelnek a tanóráim: szórakoztatóvá és lebilincselővé válnak, és ezt a diákjaim értékelik. Amikor éppen nem használom, akkor a tanoncaim rögvest tudtomra adják, hogy ennek nem örülnek!”

Jamie Ewing

általános és középiskolai (K–5) tudomány-/MTMI-tanár, PS277x, Bronx, New York

Imádom a Prezit. A vizuális elemekkel ábrázolt információkat mindig jobban befogadják. Éppen ezért, amint kipróbáltam a Prezi Videót, rá is kattantam. Szinte elájultam, amikor felfogtam, mennyire könnyű az egész.”

Dr. Allison Upshaw

igazgató, tanári kar fejlesztési központja, szépművészeti tanársegéd, Stillman College, Tuscaloosa, Alabama

 
 
 
 
 
 
 
 

Tanuljon a legjobbaktól – Önhöz hasonló tanároktól!

A dedikált oktatási csapatunktól kezdve a tanárok által létrehozott, megosztott tartalmak széles tárházáig mindannyian együtt dolgozunk azon, hogy a tanulás még jelentőségteljesebb lehessen a Prezivel.

 
 
 
 
Oktatói programok

Fejlessze Prezi-készségeit a Prezi Minősített oktatói program kretében. Különleges eseményekhez férhet hozzá, és együttműködhet más szakértőkkel a Prezi oktatói közösség részeként.

Programok megtekintése →

 
 
 
 
Tanári galéria

Nézze meg, hogy használják a tanárok világszerte a Prezit a tanulóik eléréséhez. Utána pedig ossza meg Ön is saját remek videóit, prezentációit és dizájnjait!

A tanárok válogatásának megtekintése →

 
 
 
 
Újrahasználható tartalmak

Fedezze fel a más tanárok által készített Prezi-alkotások könyvtárát. Időt takaríthat meg, ha egyszerűen csak testreszabja ezeket saját képeivel és szövegeivel.

Tartalmak felfedezése →

 
 
 
 
Óratervek

Alapos kutatómunkával kidolgozott, minőségi Prezi-óratervek széles skálája várja, melyeket tapasztalt oktatók készítettek a saját óráikon való használatra.

Példák megtekintése →

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

Kezdje el 14 napos INGYENES próbaidőszakát még ma,

és használja ki a Prezi Present, a Prezi Video és a Prezi Design termékeket egyetlen platformon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ISKOLA- ÉS TANSZÉKVEZETŐK SZÁMÁRA

Vezesse az utat, bárhol is történjen a tanulás

Tekintse meg, hogyan segíti a Prezi for Teams az oktatókat és a munkatársakat abban, hogy jobban tartsák a kapcsolatot a diákokkal és az iskolai közösségekkel. Többek között növelheti az együttműködés és elemezheti az eredményeket, mindezt a Prezi dedikált támogatásával.