Már 2009 óta fejlesztünk olyan virtuális prezentációs eszközöket, melyek segítségével az emberek jelentőségteljesebb módokon kerülhetnek kapcsolatba a közönségükkel.

A hibrid munkahelyek kialakulásával az energiánkat a Prezi Video szolgáltatásra összpontosítottuk, amely az első és egyetlen olyan eszköz, mellyel bárki professzionális megjelenésű videós prezentációkat hozhat létre, melyeken a beszélő a saját grafikái mellett jelenhet meg a képernyőn, miközben élő videós konferenciákon vagy felvett, megosztható videókon prezentál.

A Prezi Video működik a Zoom, a Microsoft Teams, a Google Meet, a Slack, a Cisco Webex és más népszerű videokonferencia-eszközökkel és együttműködési eszközökkel, így a modern hibrid munkahely elengedhetetlen részévé vált.

A Prezi teljesen új módon hozza össze a hibrid csapatokat

A Prezi eszközeit egyaránt használják a Fortune 100-as vállalatoknál és a gyorsan növekvő startupoknál. A legrangosabb egyetemeken és a kisebb helyi iskolakörzetekben. A nagyobb konferenciák főelőadásaiban és a gyorsan megszervezett csoportos értekezleteken, a világ minden táján.

A Prezit hatalmas követői bázissal rendelkező, népszerű véleményvezérek és mindennapi hősök – például tanárok és kisvállalkozók – egyaránt használják.

„Ahogy a világ a hibrid munkahelyek felé halad, a videós értekezletek még jobb együttműködést kínálhatnak. Azt látjuk, hogy a Fortune 1000-es vállalatok többsége használja a Prezi eszközeit, hogy fokozottabb elköteleződést, valamint nagyobb fokú személyes kapcsolatot alakítsanak ki az elosztott csapatokban.”

Jim Szafranski CEO

Felhasználóink mutatják az üzleti kommunikáció jövőjébe vezető utat

A Prezit több millió személy és szervezet használja az új hibrid munkahelyük elengedhetetlen részeként – ismerjen meg közülük néhányat.

Eddigi munkásságunk alkotja a jövőben várható még nagyobb dobásaink alapját

2009-es budapesti alapításunk óta mostanra egy globális, elsősorban virtuális vállalattá váltunk. Csapattagjaink jelen vannak Magyarországon, az USA-ban, Lettországban, Németországban, Mexikóban, valamint a világ további tájain. Gyors növekedésünkkel párhuzamosan gyarapodott az előfizetőink közössége is: most már 100 milliónál is többen használják a Prezit a kollégákkal, ügyfelekkel, oktatókkal és tanulókkal való jobb kommunikáció, együttműködés és kapcsolattartás érdekében.

Dinamikus, zoomolható prezentációs szoftverünket 2009-ben indítottuk útjára; 2017-ben egy hatékony interaktív dizájneszközcsomaggal bővítettük szolgáltatásainkat; 2019-ben pedig bevezettük a Prezi Videót – éppen akkor, amikor az egyre inkább távmunkára berendezkedő, virtuális világnak a leginkább szüksége volt rá.

2021-ben további nagy fejlesztésekkel tervezünk előrukkolni, így tökéletesen vagyunk pozicionálva arra, hogy utat törjünk a hibrid munkahely jövője felé.

Halácsy Péter

Társalapító

Árvai Péter

Igazgatótanácsi elnök és társalapító

Somlai-Fischer Ádám

Művészeti vezető és társalapító

Jobb kommunikáció, melyet a számok is alátámasztanak

2009

A Prezi megalapítása Budapesten

2019

A Prezi Video bevezetése, mely megváltoztatja a virtuális prezentációk arcát

100 millió

100 millió felhasználó világszerte – és ez a szám gyorsan nő

360 millió

A Prezi-felhasználók már több mint 360 millió prezentációt készítettek, és ez a szám napról napra nő.

Kilenc

Preziül sokfelé beszélnek, ugyanis a szolgáltatás kilenc globális nyelvre van lefordítva.

195

A Prezit a világ minden országában használják – ez 195 országot jelent.

Folyamatosan kutatjuk a tehetséges személyeket a globális csapatunk számára.

Legyen részese a fejlődésnek