Több mint 100 millió felhasználó

Nézze meg, mit mondanak

Salesforce

Salesforce:

”A diavetítés nem hatékony, mivel a figyelem szünetel a képek között, és ez sokat számít. A Prezivel az ötletek folyamatosan követik egymást és az előadó egyszerűbben adja át a történetét.”

Cisco

Kimberly Jones

Felsővezető, Cisco Corporate Affairs

airbus

”A Prezivel nem különül el a beszéd és a prezentáció. A szavak és a képek összekapcsolódnak, ami diavetítésnél nem lehetséges.”

UCLA

Tearanny Street

Marketing és kommunikációs igazgató

VERIFONE

VERIFONE:

Fujitsu

Fujitsu:

A legjobb platform egy szakmai találkozóra

UNICEF

”A Prezi segít bonyolult gondolatokat átadni és lenyűgözni a közönségemet a látvánnyal. Segít érthetőbbé tenni a legfontosabb prezentációkat.”

TAO

Chris Bennett

Üzletfejlesztési aligazgató, Tao csoport

Gensler
Zuora

Zuora:

”A látvány kulcsfontosságú cégünknek, ezért a Prezi ideális választás volt az újévi találkozónkra. Az interaktivitása lekötötte a nézőket és pozitív, emlékezetes benyomást hagyott.”

Zeiss

DI Peter Amend

Ügyvezető igazgató, Carl Zeiss GmBH, Bécs

”A Prezi rengeteget javított prezentációinkon. Segít lenyűgözni a közönséget és tartalmas beszélgetéseket folytatni.”

VODAFONE

Alicia Hernández

Oktatóanyagokért felelős csapatvezető, Vodafone

”A Prezi Business-nek rengeteg előnye van a diavetítésekhez képest. Segít lekötni a közönséget és arra fókuszálni, ami igazán fontos.”

AVON

Carlos Tadeu

Logisztikai menedzser, Avon

SXSW

SXSW:

Mi kell ahhoz, hogy pitchelje ötletét az SXW Eco-n

”Amikor először találkoztam a Prezivel, rögtön tudtam, hogy a Johnson Electric-nek pont erre van szüksége egy esedékes képzési és fejlsztési programhoz. Ez a lebilincselő platform jó választás, ha már unja a diavetítéseket.”

Johnson Electric

Ivan Dominguez

Általános igazgató, Americas Human Resources and Global Training and Development

SHARP

SHARP:

Husqvarna

”A Prezi már akkor megragadt az emlékezetemben, amikor öt éve először láttam. Tudtam, hogy ami ennyire emlékezetes, az jó válsztás lesz az ügyfeleinknek tartott prezentációkhoz, melyekhez az érdekesség és emlékezetesség kulcsfontosságúak.”

Gelnex

Alexandre Assis

Globális értékesítési vezető, Gelnex

SF Chamber of Commerce

SF Chamber of Commerce:

Kösse le a közönség figyelmét már az elején

”A Prezivel úgy adhatom át a mondanivalómat ahogy egyetlen másik prezentációs szoftverrel sem.”

OUTREACH.IO

Matt Millen

Vezető alelnök, Bevétel, Outreach.io

BOX

”A Prezi lehetővé tette a csapatomnak, hogy mélyebb beszélgetéseket folytassanak a közönséggel. Kilép a diavetítések struktúrájából és több értéket és információt tud átadni az IBM Watson-ról a HR-ben és a potenciális ügyfeleknek. Ugrálhatok a történetem elemei között és sokkal több terméket tudok áttekinteni. Tökéletes.”

IBM

Ed Crowe

Megoldások és értékesítés, IBM Tehetségprogram és optimalizáció

Waberer's

Waberer's:

sendgrid
DISCOVERY CHANNEL
Swagelok

Swagelok:

”Modern cég vagyunk, és ezt prezentációinknak is tükrözniük kell. A Prezi Next a tökéletes megoldás: könnyen kezelhető, lebilincselő platform, mellyel párbeszédeket folytathatunk és irányíthatjuk a beszélgetést.”

ESP

Claire Blair

Marketingigazgató, ESP

NAVIS

”A Prezi Business lehetővé tette az Omnivore-nak, hogy párbeszédekben adja át üzenetét. A nemlináris történetmesélés mindent megváltoztatott.”

OMNIVORE

Tammy Smith

Marketingigazgató, Omnivore

ISCS

ISCS:

Egy platform az innovációhoz

PLAYA

”A Prezi lehetővé teszi ügyfeleinknek, hogy magasabb szinten kapcsolódjanak tartalmainkhoz. A dinamikus navigációval úgy haladhatnák az információk között, ahogy diákkal nem.”

BAL Global

Jennifer Baker

Tudásmenedzsmentért felelős igazgató, Berry Appleman & Leiden LLP, BAL Global

Capterra

Capterra:

Hogyan tűnjön ki a Dreamforce-nál

”A Prezi Business segítségével a prezentációim lineárisak és nemlineárisak egyszerre. Imádom, ahogy az elejéről a végére ugorhatok, majd vissza a közepére anélkül, hogy megakadna az előadás.”

Plastic Ingenuity

Kate Spann

Grafikus designer, Plastic Ingenuity

”A Prezi dinamikus platformjával mindig a megfelelő információkat emelhetjük ki. A diáknál sokkal áltványosabban prezentálhatjuk összetett és szerteágazó elképzeléseinket.”

Takeda

Andreas Hundt

Vállalati kommunikáció, Németország, Takeda Pharma, Takeda

fusionstorm
living social
salient

”Egy belső felmérés szerint 35%-al nőtt az érdeklődés az éves találkozónkon amikor diavetítésről a Prezi Business-re váltottunk. Az interaktív design segítségével egyszerű volt mindenki figyelmét megtartani”

Ventech

India Meeks

Marketing és ajánlat specialista, Ventech

”Amióta a Prezi Business-t használjuk már nem kell a közönség türelmét kérnünk amíg oda-vissza kattintgatunk a diák között.”

Innovation Group

Cate Cole

Oktatási és fejlesztési üzleti partner, Innovation Group

”A prezentációinknak olyan innovatívaknak és professzionálisaknak kell lenniük, mint a termékeinknek, és a Prezitől pont ezt kapjuk.”

MidContinent

Julie Lowrance

Kommunikációs igazgató, Mid-Continent instruments, Avionics, True Blue Power és Mid-Continent

”A konferenciák tökéletes helyszínek a Prezi-nek. A szokásos unalom helyett a közönség rögtön reagál a platform újszerű kialakítására.”

JH Kelly

Lane McIlvoy

Projektmenedzser, JH Kell

”Ha többféle megoldást ajánl, akkor a Prezi Business önnek való. Ugyanazt a prezentációt rengeteg módon előadhatja, a közönség érdeklődésétől függően, amitől a célzott pitchek és a siker válnak a normává.”

EMS

Alessia Nicolò

Marketing és kommunikációs menedzser, EMS

Edelman
tgi fridays

”A párbeszédes előadás kulcsfontosságú a pénzügyi szektorban, mivel a segítségével egyszerűen lehet átadni összetett gondolatokat. A Prezivel az előadásaink olyanok, mint a munkáink: személyesek, látványosak és interaktívak. Ez az eszköz olyan szolgáltatást nyújt nekünk, amilyet mi szeretnénk nyújtani ügyfeleinknek.”

Perigon

Erik Landsness

Perigon Partners, Perigon

”A Prezi új életet adott régi tartalmainknak. Most már bármilyen üzenetet élettel teli és emlékezetes prezentációvá alakíthatunk.”

sunnycars

Birgit Bechtle

Vezető értékesítő, Sunny Cars

Crunch
NCR
world humanitarian summit

”A Prezi előtt prezentációink töredezettek voltak. Most az egész országban egységes üzenetet adunk át.”

Delta Faucet

Jeff Schulte

Részlegvezető, Delta Faucet

blinds.com

”A Prezi modernebbé és élettel telibbé tette a történetemet. Nem csak átadtam az információt, hanem interaktívan közöltem és annyira lekötöttem a közönség figyelmét, hogy a telefonjukra sem néztek.”

MongoDB

Meagen Eisenberg

CMO, MongoDB

”A Prezi tökéletes az értékesítőknek, mivel igazodik munkastílusukhoz. Olyan eszköz, melyben már megvan minden, amire szükségük van. Minden ügyféllel személyre szabottan beszélhetnek, úgyhogy a változatos érdeklődés már nem probléma.”

UNUM

Jason Hicklin

Tartalmi vezető, Unum

”A Prezi párbeszédes jellege kulcsfontosságú, mivel így a közönség eldöntheti, miről szeretne hallani, és a prezentáció részének érezheti magát. Élvezik, hogy közreműködnek, és ezt a többi prezentációs platform nem teszi lehetővé.”

CNG

Ellis Hall

Megújuló energia koordinátor, CNG Ltd.

”A Prezi teljesen megváltoztatta az előadásaimat. A közönség figyel és folyamatosan pozitív visszajelzéseket ad.”

UCANSS

Pascal Clement

Szociális innováció, UCANSS

Artiphon

”A Prezivel új színtre emelhet itartalmait, főleg ha konferenciákon ad elő. Segít jobban, okosabban és izgalmasabban előadni.”

Terminus

Sangram Vajre

Társalapító és CMO, Terminus

”A Prezi egy remek értékesítői eszköz. Hatékonyan és rugalmasan adhatjuk elő a történetünket, és ez illik hozzánk, az ország egyik legnagyobb integrált technológia szolgáltatójához.”

Smartsource Rentals

Debbie Church

Marketing koordinátor, SmartSource Rentals

”A Prezi és Sales force integrációja rengeteget segít. Nagyon hasznos figyelni, hogyan teljesítenek a prezentációk az egyes ügyfeleknél; segít megérteni, hogyan működnek a tartalmaink.”

Swan Global Investments

David Lovell

Marketingigazgató, Swan Global Investments

chugai

”A Prezi a következő szintre juttatta értékesítőink prezentációit. Amikor először használtuk egy bemutatón, nem csak odacsalta az embereket a pavilonunkhoz, hanem segített is folytatni a beszélgetést és a legsikeresebb termékeinkre irányítani a figyelmet. Megadja azt a pluszt, ami szükséges a figyelem megtartásához, a párbeszédes előadásmód pedig egyedivé teszi a prezentációkat. Nem lehetnénk ennél elégedettebbek.”

ADD Systems

Regina Balistreri

Projektmenedzser, ADD Systems

showmax

”A Prezivel az előadó ráközelíthet a részletekre, melyeket ki szeretne emelni. Ez a lehetőség elengedhetetlen a történetmeséléshez: érdekessé és emlékezetessé teszi a mondanivalót.”

Artsai

Samantha Mattingly

Digitális termékmenedzser, Artsai

”Azért választottuk a Prezit, mert az adatelemzés működését nehéz elmagyarázni. Ezzel a platformmal egyszerűen és dinamikusan lehet történeteket előadni, ami tartalmas beszélgetéseket eredményez.”

AdvantEdge

Anne Legg

Ügyfélstratégiáért felelős igazgató, AdvantEdge Analytics

”Izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk a Prezit a csapatunknak. Alig várjuk, hogy használatba vehessék ezt az egyedi és interaktív platformot, mellyel egyszerűbben teremthetnek kapcsolatot a közönséggel.”

CooperVision

Jennifer Palombi

Professzionális és tudományos kommunikációért felelős felsővezető, CooperVision

”Ha az előadásához használ valamilyen képernyőt, biztos, hogy arra fog figyelni a közönség nagy része. Gondoljon a koncertekre: fizetünk, hogy láthassuk az előadót de végül a képernyőt nézzük. A Prezi AR úgy oldja meg ezt a problémát, hogy az előadót belehelyezi a prezentációba. Az előadás és a prezentáció nem különül el egymástól, és ettől jobban működik. A Talent Swarm a sokoldalú megoldásokról és a csapatmunkáról szól, úgyhogy nem is választhattunk volna jobb prezentációs platformot.”

Talent Swarm

Jim Novack

Alapító és ügyvezető igazgató, Talent Swarm

 
 
 
 
A Prezi meg fogja változtatni a munkáját

Ön is megosztana egy Prezi történetet? Keressen minket itt